11-05-2008, 11:30 PM
Sayfa: 1 2
11-06-2008, 07:34 AM
açılmıyo ama hayırlı olsun 

11-06-2008, 03:34 PM
(11-06-2008 07:34 AM)masterthone demiş ki: [ -> ]açılmıyo ama hayırlı olsun
dün resellere tasiniyordu site simdi girebilirsiniz

Oyuncuyuzbiz
11-06-2008, 09:12 PM
hayırlı olsun phpbb3 bilgin nekadar?
11-06-2008, 09:36 PM
(11-05-2008 11:30 PM)EsmerÖzcan demiş ki: [ -> ]http://Www.TeskilatForum.neT buda benim Sitem herkezi bekleriz...Sitenle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.(Tabi izin veriyorsanız =) ) Öncelikle sitenin tasarımı hoş ve göze batan birşey yok.Ancak daha iyi bir logo seçerek sitenizi daha profesyonel hale getirebilirsiniz.Sisteme gelince, her ne kadar Türkiye'de vbulletin daha yaygın olmasına rağmen bence şuan için bence en iyi forum sistemi olan phpbb3 'ü kullanıyorsun.(ki ben de aynı sistemi kullanıyorm).Linkler phpbb-seo eklentisiyle google optimizasyonuna uygun hale gelmiş.Sitene şu an ziyaretçi çekmek için yapman gereken tek şey içeriğini genişletmen ve bu içeriği kopyala yapıştır yerine özgün ve güncel olmasına dikkat etmendir. Benim diyeceklerim bu kadar......
11-06-2008, 09:53 PM
@maximax
Dediğini onaylıyorum.Öncelikle Logo çok önemli bir husustur.Daha sonra yazılımınıza uygun bir seo.Ayrıca kopyala yapıştır yapmazda kendin yazarsan hem Google Pr bakımından yükselirsin hemde aramaların diğer yazıdan farklı olduğun için üst sıralarda yer alırsın.
Dediğini onaylıyorum.Öncelikle Logo çok önemli bir husustur.Daha sonra yazılımınıza uygun bir seo.Ayrıca kopyala yapıştır yapmazda kendin yazarsan hem Google Pr bakımından yükselirsin hemde aramaların diğer yazıdan farklı olduğun için üst sıralarda yer alırsın.
11-06-2008, 11:27 PM
yorumlariniz icin tsk evet biliyorum daha görünüsde felan eksikler var fakat bu aralar baska seylerle urasiyorum yakkinda yeni hali ins. daha güzel olacak...
Oyuncuyuzbiz: Phpbb3 bilgim iyi bana yetiyor phpbb3 icin kendim ufak tefek eklentiler felan yapabilyiorum mod kurulumda hic zorluk cekmiyorum sonraa destek sitesinde bile destek verecek kadar bilgim arttii ama tabi daha cok eksigim var ins. yakkinda daha cok bilgim olcak nede olsa daha yeni yeni basladim bu islere...
Oyuncuyuzbiz: Phpbb3 bilgim iyi bana yetiyor phpbb3 icin kendim ufak tefek eklentiler felan yapabilyiorum mod kurulumda hic zorluk cekmiyorum sonraa destek sitesinde bile destek verecek kadar bilgim arttii ama tabi daha cok eksigim var ins. yakkinda daha cok bilgim olcak nede olsa daha yeni yeni basladim bu islere...
11-09-2008, 08:41 AM
Sitenin temasini felan degistirdim yeni haline bakabilirsiniz umarim begenirsiniz 

11-09-2008, 04:37 PM
Tasarım bakımdan şu an bir eksiğin kalmamış.Sadece birkaç seo eksiğin var.Onları da belirteyim.Belki dikkatini çeker.Öncelikle forum yada bir başlığı açtığında forum görüntüleniyor, başlık görüntüleniyor gibi gereksiz anahtar kelimeler bulunur.Bunları kaldırarak başlığın asıl konu isminin gözükmesini sağlayarak google'da daha iyi yerlerde çıkmasını sağlayabilirsin.Bunun için gerekli düzenlemelere aşağıdaki linkten bakabilirsin.Gerekli yerleri kendine göre çevirebilirsin(Örnek Page-->Sayfa)
http://www.phpbb-seo.com/boards/phpbb3-s...t1289.html
Bir de bazı yerlerdeki linkler hala eski formatta.Bunlar google için duplicate oluşturup başlığın google sırasında düzensizlik yaratır.(İlk başta 1. sırada çıktığın bir kelimede sonradan 2.,3. sayfada çıkmış olarak görebilirsin)
İçerik konusundaki tavsiyemin hala arkasındayım.Bunları yaparsan forumun daha iyi bir hale gelecektir.....
http://www.phpbb-seo.com/boards/phpbb3-s...t1289.html
Bir de bazı yerlerdeki linkler hala eski formatta.Bunlar google için duplicate oluşturup başlığın google sırasında düzensizlik yaratır.(İlk başta 1. sırada çıktığın bir kelimede sonradan 2.,3. sayfada çıkmış olarak görebilirsin)
İçerik konusundaki tavsiyemin hala arkasındayım.Bunları yaparsan forumun daha iyi bir hale gelecektir.....
11-09-2008, 06:11 PM
o seonun eski formati top 10 dan kayklaniyor ordaki linklere tiklandigi zaman viewtopic.php diye cikiyor yoksa normal o düzenlemeleride yapicam dediginiz gibi icerik olarak kisa seyleri zaten hep düzenliyorum ama cogu seyler düzenliyemem cok uzun bide bende tr karakter eksikligi var hos durmaz yani uzun seyleride düzenlersem... fikirleriniz icin tsk ederim
Sayfa: 1 2