Mod Yazar: EsmerÖzcan
Mod sürüm: 1.0.2
Mod Demo:
http://www.teskilatforum.net
Mod Download:
Indir
Mod Aciklamasi:
Her Konun Ilk Mesajin altina Rasgele Anahtar Kelimeler Olusturur.
:idea: Bu Mod icin istekleriniz olursa lütfen buraya yazin (:
Demo Resimleri:
yenileri en kisa sürede eklenecek...
gece uymadim modu güncellestirdim
Eklenti 0.0.1 sürümünden 0.1.0 sürümüne güncellendi yapilan degisklikler:
1. Görünüs düzeltildi
2. Anahtar kelimeler gözden gecirildi
3. Rütbe yerine Yildiz eklendi:
4. Konu Ismi Konu Yazari eklendi düzgün sekilde duruyor (fazla kaba degil bence (: )
5. © yerine Sürüm eklendi
Özcan , teşekkür etmek düşer bizede

Yalnız 3-4 saatte bir sürüm değiştiriyorsa bilemiyorum artık , Bari beta falan yaz

su an icin tek kod degiskligi oldu icin beta yazmadim beta yazarsam moda hic sira gelmez bide uykusuz uykusuz yaptim ondandir ama zaten ufak bi eklenti öyle fazla güncelleme olmaz (:
(12-27-2008 12:49 PM)EsmerÖzcan demiş ki: [ -> ]su an icin tek kod degiskligi oldu icin beta yazmadim beta yazarsam moda hic sira gelmez bide uykusuz uykusuz yaptim ondandir ama zaten ufak bi eklenti öyle fazla güncelleme olmaz (:
öyle düşünme her güncellemeye bir numara ver
isterse 1 harf degişsin. her yayınlanan sürüm degişiklege ugramış demektir. degişikligi kayit et.
hangi sürümünde ne degişti. ilersini düşün şimdiden
kendini buna hazirlamazsan ilerdede boş verdersin sonra
işin içinden cikmazsin . onun içinde her sürümün dökümanini tut
degişikliyi yaz. böylece ilerde bir şey oldumu o sürümden bakarsin neyaptinda ne oldu. bunlar öneli şeylerdir. bazen benzeri sorun çıkar
onuda bu yaptıgın dökümanlar sana yardımcı olur.
unutma uyku basar sonra (unutursun) yarın neyaptım diye düşünmeze başlarsın onu aramakla gecer zamanın .
kendini belli bir calışma sistemine hazırla
şunuda unutma bütün bu forum programlarını programlıyanlar. bir yerde oturmuyorlar. herkezin belli bir bölümü vardır orda kodlar
ama o kişi genede yaptıklarını iyice döküman tutarki digerleride anlasın neoldugunu bu cok önemi takım calışması (team work) bu acık ve düzenli oldumu sorunlar azalır ama kimin ne yaptıgını digeri anlamazsa bilmezse ozamanda kısazamanda biter.
kendinizi team work (takım olarak) calışmaya hazırlayınve ögrenin.
söyle düşün sen bir şey icad ediyorsun. ama kimse nasıl kullanılacagını
anlamıyor demekki kullanma kılavuzuda önemli !
selamlar
haklisiniz hostmavi ben bunlari düsündüm ve dediklerinizi zaten yapmistim sürüm numarasi var yalniz beta degil ilk kodlamamda 0.0.1 di yeni sürümde baya degisklik yaptim onun icin 0.1.0 oldu ve ben yaptiklarimin hepsini zaten notluyorum nerde ne degisikligi yaptim diye ve buda yardimci oluyor bana yalniz teamwork yok bende benim gibi phpBB3 den anlayan birisi yok beraber bi is yapmam icin.
bi kac kisi gel beraber yapalim birseyler dediler ama daha kendileri acemi sonra hersey benim üzerime kalcak onun icin dogru birisini bulana kadar simdilik böyle yalniz devam etmeliim hem kendimi gellistiririm bi arkadasim olursada bende gellismis ve bilgili olurum herkes ufaktan baslar ilerde basarili olur ben daha cok yeniyim mayis da basladim siteler yapmaya ama daha son 2 aydir herseyi cözdüm hatalari tanimaya basladim yeni birsey ler kodlamaya basladim
ne diyelim hayirlisi (:
Yeni Sürüm [1.0.0] yayinlandi
baslik güncellenmistir
yapilan degisklikler:
Kod:
* Premod eklenmistir (prosilver temalari icin viewtopic_body.html benim tarafimdan eklenmistir)
* Kelimeler Imzanin altinda degil yeni mesaj bodysinde gözükcek
* Kelimelerin yazi boyutu kücültüldü
* Gereksiz kelimeler kaldirildi yeni Kelimeler kullanildi
* © Yeri düzeltildi | arasina alindi yazilar
* Anahtar Kelime Bot Sürüm: 1.0.0 yerindeki 1.0.0 yazan yere link eklenmistir baska siteler kullanirsa buraya tiklayarak herzaman yeni sürümü ögrenebilirler
* Kodlar
<!-- // Anahtar Kelime Bot 1.0.0 [ www.TeskilatForum.neT ] - Start -->
<!-- // Anahtar Kelime Bot 1.0.0 [ www.TeskilatForum.neT ] - End -->
arasina alindi
Mod 1.0.1 dan 1.0.2´e güncellendi
Yapilan Degisklikler
* Tüm kelimeler silindi onun yerine her sayfa yenileyiste veya her konuda baska kelimeler olcak bunlar rasgele degisebiliyor kelimeleri cok kisa ve az tuttum yeni sürümde kelimeler daha cok dikkatli gözden gecirilecektir