HostMavi Destek

Tam Versiyon: çok üzüldüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sad arkadaşlar mkportala forum kurun dedim mkportalda yaptığım herşey gitmiş sıfır olmuş bütün emeklerim gitti ya ağlamak üzereyim napacma ben şimdiSadSadSadSadSadSadSadSad
! Error !

Sorry
You are not authorized to enter the Admin Control Pane

panelede giremyom girsme nolacakk herşey gitmş Sad türkçede dğeil
düzenlemek 1 günümü almıştı Sad

http://www.ciceklikellerkoyu.com/
(01-27-2009 09:41 AM)masterthone demiş ki: [ -> ]Sad arkadaşlar mkportala forum kurun dedim mkportalda yaptığım herşey gitmiş sıfır olmuş bütün emeklerim gitti ya ağlamak üzereyim napacma ben şimdiSadSadSadSadSadSadSadSad
! Error !

Sorry
You are not authorized to enter the Admin Control Pane

panelede giremyom girsme nolacakk herşey gitmş Sad türkçede dğeil
düzenlemek 1 günümü almıştı Sad

http://www.ciceklikellerkoyu.com/
ben sana dün akşam sordum türkce karakter hatasi veriyor dedim 3 saat sitenle ugrastım karakter hatasını düzeltmek icin Mk_portak ve aef sonra sana sorduk mybb kursak olurmu diye sende evet dedin ayrıca sanada sordum burda önemli birsey varmı diye sen sil dedin önemli birşey yok dedin
şimdide emeklerim gitti diyorsun biz sana sormadanmı sildik
yoksa sana sorup silelimmi dedikde kurduk neden böyle yapiyorsun sanki biz kendimiz sildikde sana hiç bir şey sormadan yaptıkda seninde emeklerin gitti. gece uykumuzu kestik senin siten için ugraştık
siteni emeklerinin oldugu hale getirip elimizi çekiyoruz.
gerisini senin işin desktek sitelerinden gerekli olan bilgiyi al..
veya alanına ne istiyorsan nasıl istiyoran kur

bakın iste msn neden kapatıldı bir nedeniyde buydu.

yukardaki sebeplerden dolayı
Budan sonrada ne olursa olsun kesinlikle yazılı olarak bildirimiyen işlemler (müşteri panelinizden email ile ) yapılmıyacaktır.
siteni işlemeri yapmak icin (baska forum programı mybb kurmak icin) sordugumuz halle getirdik.

biz artık karışmıyoruz.
ya ben ne biliyim sıfırdan kurucanı forumla ne alakası vardıki portalın ben sadece portal gdicek biliyodum başta deseydiniz valla kurdurmazdım mybb falan.
Öncelikle size soruldu ve onay alındı bu işlem için.
Biz sizin portalınızın forumunda karakter hatası aldığınızı gördük ve kullandığınız sisteme bir çözüm türetemediğimiz için portalınızın forum yazılımını değiştirdik.Burada bir kastımız yok size biz insanlık namına ileride site büyüdükçe sorun yaşamamanız için sizi düşündük.Fakat şunuda biliyoruz ki yaptığımız her iyilik eleştirilmeye başladındı.Bundan sonra bizde ona göre davranacağız.
Buyrun size eski databaseniz , yazdığınız tek satırlık 1 konu ve video.Video hala alanınızda bulunmakta sadece yazdığınız 1 satırlık metin gitmişti.
Neyse açık açık söylüyorum bundan sonra gidin yazılımınızın destek sitelerine bizden yardım yok.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama benimde bir yorumum olacak.
Dün gece hostmavi ve emin_hask abilerimin bu konuyla ilgilendiklerini biliyorum,çünkü meşgullerdi.Hostmavi de msn desteği kapanmıştı ve abilerim yinede herkonuda yardımcı oluyorlardı ve ben şahsi olarak söylüyorum benim hiç bir isteğim geri çevrilmedi ne msn destekte ne e-mail olarak yaptığım isteklerde.Şimdi arkadaşlar size bu kadar destek veren sizin için uğraşan(siz gece uyurken sizin sayfanızla) bir hostcu varmı?Bana göre yok açıkcası !
Neyse arkadaşlar bence bu çok yanlış bir olay ,şimdi anlaşıldı gerçekten yüksel abi.
İnşallah tekrar edilmez.
Herkese kolay gelsin
(01-27-2009 02:06 PM)Expressboard demiş ki: [ -> ]Arkadaşlar kusura bakmayın ama benimde bir yorumum olacak.
Dün gece hostmavi ve emin_hask abilerimin bu konuyla ilgilendiklerini biliyorum,çünkü meşgullerdi.Hostmavi de msn desteği kapanmıştı ve abilerim yinede herkonuda yardımcı oluyorlardı ve ben şahsi olarak söylüyorum benim hiç bir isteğim geri çevrilmedi ne msn destekte ne e-mail olarak yaptığım isteklerde.Şimdi arkadaşlar size bu kadar destek veren sizin için uğraşan(siz gece uyurken sizin sayfanızla) bir hostcu varmı?Bana göre yok açıkcası !
Neyse arkadaşlar bence bu çok yanlış bir olay ,şimdi anlaşıldı gerçekten yüksel abi.
İnşallah tekrar edilmez.
Herkese kolay gelsin

aynen katiliyorum banada cok yardimlari dokundu ayrica bi video icin emegim gitti denilmez asil emegi HostMavi veriyor gece gündüz herzaman emin abi veya yüksel bey herzaman msnde oluyorlar ve böyle sorunlari kaldirmaya calisiyorlar...

benim sitemde hata vardi saolsun yüksel bey kac gün bana uzaktan yardim etti forumu yeniden kurduk sildik hatayi iyice ögrenmeye calistik hatta bi konu bile var bu forumda bu sorunum ile ilgili uymuyorlar böyle destek vermeye calisiyorlar. tesekkür edeceginiz yerde böyle konu aciyorsunuz bence dogru degil

Oyuncuyuzbiz

masterthone çok ayıp etmişsin senin yaptığın şirketi karalamak olmuş resmen
ya arkadaşlar tamam ben birşey demiyorum ama bana kurmadan önce gelip mkportal sıfırlanacak deselerd ben kurdurmazdım bile
Referans URL