HostMavi Destek

Tam Versiyon: Hostmavi'ye çok teşekkürler.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Herkese İyiakşamlar öncelikle.Arkadaslar burdakı yazılanlara ne kadar ınanırsınız bılemem ama herkes butun arkadaslarım cok dogru sozler yazmıslar hostmavıye bende yazmak ıstedım burdayken..Ben site acmadan once Bı sıtede admındım vbulletındı ve sıte acmak cok ıstıyodum saolsun expressboardın kurucusu erdal'ın sayesınde hostmaviden Emın abı ile tanıstım saolsunlar cok yardımları oldu ve yuksel abıyle tanıstırdı saolsun oda gece gunduz hostu olan herkesle ugrasıyolar actıgım sıte smfydı ve cok hata cıkardı hosttan degıl eklentılerden neyse yuksel abı saolsun mybb gecmemı sagladı sımdı cok memnunum ılerde gene host almayı dusunuyom bu sırketı karalamayın arkadaslar olursa yanı yukarda Allah var emın abıyle yuksel abı ellerınden geldıgınce yardımcı oluyo saolsunlar hepsıne ayrı ayrı tessekkur edıyorum çok saolun yardımlarınız ıcın sız olmasaydınız zor gorurduk sıte yuzu Smile Burdakı yonetıcılerın kımse haklarını yemesınler hocalarımız olmasa bukadar yardımı hıcbır host sırketınde bulamazdık butun ıslerınızde allah hep yanınızda olsun kolay gelsın

http://www.frmeses.com
katılıyorum sana. önceden ççok host firması değiştirdim ama destek SIFIR. sürekli kapanmalar vs. oluyodu burad açok iyi ama tek sorun cpu aşımı Sad
Teşekkürler
hostmavi olarak frmeses.com ekibine başarılı calışmalar dileriz.

Hostmavi.
(08-05-2009 10:36 PM)masterthone demiş ki: [ -> ]katılıyorum sana. önceden ççok host firması değiştirdim ama destek SIFIR. sürekli kapanmalar vs. oluyodu burad açok iyi ama tek sorun cpu aşımı Sad

teşekkür ederiz
ama cpu aşımını bizdegil siteniz yapıyor.
idare edebildigimiz şekilde idare ediyoruz ama onunda bir sınırı var .
bak resme 3.8.2009 tarihli biz neleri idare ediyoruz . bu resmi istediginiz yere göster
bu cpu ile siten kapatılır ama biz kapatmadık daha ne yapalım ??

resimi kaldirdik ..
woo 128 :S nedn oluyor onu bir çözsem sizide zor durumda bırakmak istemem ama anlamadığım konu diğer hostayken nedne olmuyordu ?
(08-11-2009 09:36 PM)masterthone demiş ki: [ -> ]woo 128 :S nedn oluyor onu bir çözsem sizide zor durumda bırakmak istemem ama anlamadığım konu diğer hostayken nedne olmuyordu ?

benım anladıgım kadarıyla bu cpu foruma eklentı ekledıgınızde artıyo scrıpt olsun toplıstler olsun forumu fena kasıyo benımde 98 dı ama sımdı normale ındı allahtan temayı degıstırdık toplıstlerı kaldırdık sımdı ıyı gıdıyoz Allahtan bısey olmazsa ekledıgınız eklentıler cpuyu costuruyo .s
Kardeşim Gürkan memnun olup burdan hiç ayrılmayacağını söylemiştim ve çok şükürler olsun yanılmadım.Çünkü yanıltacak bir durum yoktu .Benim site kurduğum ilk zamanlarda da aynı sıkıntıyı yaşamıştım ama şimdi çok güzel sitemin durumu.Yüksel ve Emin abiye yani hostmavi ye sonsuz teşekkürler..

Cpu işine gelecek olursak kurlan eklentilere dikkat edelim ,hangi eklenti olursa olsun siteniz önemli değildir bence onun için fazla cpu yiyosa kaldırın gitsin.Herkese bol üyeli ve hitli forumlar dilerim
Referans URL