HostMavi Destek

Tam Versiyon: Hakkımızda Yorumlar - HostMavi Kullanıcıları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Servislerimizden Faydalanıyorsanız Eğer Olumlu Yada Olumsuz Tüm Yorumlarınızı Bu Başlık Altında Yapabilirsiniz,
Saygılarımızla
Şu ana kadar kampanya hostunuzda yararlandım ve sizin sayenizde 2 tane site açmış bulunmaktayım.Tüm yardımları için Yüksel Bey'e ve Hostmavi'ye çok teşekkürler..İşini hakkıyla yapan insanlar herzaman yükselirlerSmile

İyi Günler
Hostmavi basarılar dılerım gercekden ıyı bır hostfırması yuksel abıye bu hızmetten dolayı tesekkur ederım

ıyı geceler
öη¢єℓιкℓє вαηα уαя∂ıм¢ı σℓαη єη кσтυ αηıм∂α вιℓє вαηα уαя∂ıм є∂єη уüкѕєℓ αвιмє (нσ¢αмα) кαℓвιм∂єη тєѕєкüяℓєяιмι ѕυηαяıм.. νє тαвιкι нσѕтмανι уσηєтιмιηιηє ιуιкι ναяѕıηız..

www.trmerkez.com

Oyuncuyuzbiz

slmlar bende geçen hafta barındırma hizmetinden yararlandım. ve biraz aksilikler çıktı ama hostmavi ekibi hem host sahibi olmama hemde bu pürüzleri gidermeme yardımcı oldular teşekkürler hostmavi
hostmavi sayesinde 2. sitemi açtım başta yüksel abi olmak üzere tüm hostmavi çalışan ve sahip(ler)ine teşekkür ediyorum
inşallah yakında bende açıcam
bende emegi gecen herkese tesekkür ediyorum okadar iilerki herzaman destek vermekten hic cekinmiyorlar ben hostmavi den cok memnunum Smile
Referans URL