HostMavi Destek

Tam Versiyon: R10 yazılan suçlamaya cevap
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
BU yazı R10.net yapılan Hakkımızdaki suclamaya cevaptır

Dün bir arkadaş bize r10.net bize karşı yazilan bu suclamanın linkinı bana verdi.

http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/5...izlik.html

Biz R10.net üyesi degiliz ve olmakda istemiyoruz.

Fakat orda yazılan bize atılan bu suclamaya karsi elimizdeki olan dedilleri cevap olarak yayinliyoruz .

yazanlari yapanlari artik sizin taktirinine birakiyoruz

!!!!!!!!!!!!biz kimsenin malini başkasina vermiyoruz.!!!!!!!!!!!!
bizden ticketle istenen işlemleri yapip gerekli bilgilleri
müşteri panelinde kayitli olan adresse gönderiyoruz

defalarca msnde herkeze yazdik ticket açın diye ..
kayitli olan adresinize gerekli olan bilgi ve cevap gelir diye ..

işte neden defalarca size ticket sistemi kullanın diye uyarı gönderdik.
forumda yazdık MSN kapattık nedenleri bu tür suçlamarın yapalmasından

msnde birşeyler isteniyor sonrada . sanki biz kendi zevkimize göre işlem yapıldıgı yazılıyor

BUda r10.net yazılan suclamaya karşı bizeden ticket ile istenen müşteri panelindeki yazıları yayınlıyoruz durum onların yazdıgı gibimi yoksa

müşteri panel girişi iki kişi tarafından paylaşılıp herkez kendine göremi ticket acıyor.

28.09.2009 tarihinde herkeze uyarı olarak emaille yazı gönderdik
ve yazıyıda forumda yayınladık.

NET bir şekilde yazdık
Alıntı: 4 MSN- Destek
forumda http://www.hostmavi.com/forum/msn-destek...ml#pid2055 bilirdigimiz
malesef daha öncede yazdık. msn desktek kapatık ama yogun istek üzerine tekrar açıkbıraktık. ve elimizden geldigi kadar msn destek veriyoruz.ve msnde devamlı online . fakat msniniz sanki özel sekreter gibi görülüyor. msnimiz sadece size ait özel bir hat degildir. msnde aynı anda başkalarıda online oluyor onlarında işlerini hallediyoruz. msnimiz bu sizin sitelerizdeki hertürlü script,forumlarınızdan,yedeklerinizden ,virüs temizleme ,script hatalarını bulma optimize etme, tercümanlık ,ortak olarak alınan hostun ortaklar arası sorunlarını çözmek , başka servelerdeki sitelerinizin sorunların halletme gibi birçok şeylerden bizler sorumluyuz demek degildir .
4-a : msniniz sadece hostunuzda olacak (serverlerimide) sorun için veya sipariş öncesi, sipariş sirasinda , sonrasinda olaçak sorunları halletmek veya sitelerini taşırken ilk defa kurulumlarında yardımcı olmak içindir.
ve daha öncede bildirdik bundan sonra ticket sistemi üzerinden bizi ilgilendiren meseleler üzerinde sorunlarınıza cevap verilecektir. msn destek belli saatler arasına alınacaktır ve kesinlikle blok edilenlere msn kapatılılıp açılmıyacaktır. ve
müşteri panelinizden bize atacagınız ticket üzeri işlem yapılacaktır. msn üzerinden yapılacak alan domainlerinizle ilgili işlem istekleräi kabul edilmiyecektir . lütfen bundan sonra ticket sistemi ile alan ve domainlerinizin hakkında yapılacak işlemleri bildiriniz.
msn destek sadece yukardaki belirtiginiz şekilde 4:a şıkkının dışındaki sorunlar kesinlikle kabul edilmiyecektir.
ve ticeklet halledilemiyen sorunlar meseleler gerektiginde sadece msn üzerinden halledilecektir. Bizi ve servemizi ilginedirmiyen meseleler hakkında lütfen siteleriniz script sorunlarını kullandıgınız programın destek sitelerinde veya forumumuzda ‘www.hostmavi.com/forum ‘ konu açarak konu hakkında bir bilgisi olana sorunuz cevabını arayınız.

burdada belirtıgımiz gibi ortaklar arasındaki sorundan ve sorunlardan biz sorumlu degiliz müşteri panelinde kayıtlı olan kişi ve acacagı ticket üzerine işlemler yapılmaktadır ve yaptıkda...

BUda r10.net yazılan suclamaya karşı bizeden ticket ile istenen müşteri panelindeki yazıları yayınlıyoruz durum onların yazdıgı gibimi yoksa

müşteri panel girişi iki kişi tarafından paylaşılıp herkez kendine göremi ticket (işlem yaptırıyordu ) acıyor.

[Resim: ticket.jpg]

[Resim: ticket1.jpg]

[Resim: ticket2.jpg]

[Resim: ticket3.jpg]

[Resim: ticket4.jpg]

[Resim: ticket5.jpg]

[Resim: ticket6.jpg]

Bize açılan bu ticketlerdem sonra takdiri size bırakıyoruz
durum R10 yazıldıgı gibimi acaba ???
bukadar adilik olmaz bunun adı haysiyetsizlik yüzsüzlük yüksel abinin çoluğu çocuğu var rızkıyla oynuyorsun öanur atarak ben yüksel abinin müşterilerine saatlerce yardım ettiğini biliyorum bukadar olmaz söylecek laf bulamıyorum

Hostmavi müşterisi olarak her zaman yanındayız yüksel abi...
(01-03-2010 05:13 PM)Memolodic demiş ki: [ -> ]bukadar adilik olmaz bunun adı haysiyetsizlik yüzsüzlük yüksel abinin çoluğu çocuğu var rızkıyla oynuyorsun öanur atarak ben yüksel abinin müşterilerine saatlerce yardım ettiğini biliyorum bukadar olmaz söylecek laf bulamıyorum

Hostmavi müşterisi olarak her zaman yanındayız yüksel abi...

olur arkadaşım olur..İşte herkes görsün adam gece gündüz çalıştım siteyi aktif ettim demiş öteki ortağıda siteyi pazarlıyo adilik bu işte...

Yüksel abinin herkese gece gunduz yardım etdiğini ben msnden gördüm.Bukadarınıda pes artık vallah yazık günah..Bu adamlar gece gündüz çalısıyo colugu cocugu var bole adamlarla ugrasıyorlar bide....

Nediyebilirmki bugune kadar gordugum en sabırlı en yardmsever en akıllı en abiler HOSTMAVİDİR..Müşterisi oldugumuz için degıl dısardan bırı gelsın bu suclamaları kınar yemın edıyorum hatta kufur bıle eder..Hostmavi bugune kadar guvendık ne olursa olsun her zaman Arkanızdayız ...

Selam herkese ,

Öncelikle özür dileyerek lafa başlıyorum.. O site BENİMDİR. ama konuyu açan ben değilim. r10 da nickim "masterthone2"dir.. Ben bu "spykinq" arkadaş ile ortak açtım siteyi. Daha sonra ben emekleri verdim bu arkadaş girmedi site ile ilgilenmedi. Hatta bir ara bana " Site tutmayacak ben artık girmem senin olsun " dedi. Sorabilirsiniz. Bende bunun üzerine emek verdim sonra benden habersiz siteyi satmaya kalktı. Şifreler giriş şifreleri ikimizde de vardı ben ona kaç defa dedim bu siteyi satmam ama o dinlemedi satacam dedi. Daha sonra bende okadar emeğin üstüne siteyi "30tl" gibi komik bir rakama satmamak adına şifreleri değiştirilmesini istedim. Ve bunu ticket yoluyola yaptım. arkadaşa da söyledim zaten domaini o almıştı paranı vereyim domain parasını host zaten benimdi yok kabul etmedi illa siteyi satacak ben gece gündüz emek vermişim siteyi sattırmamakta çok kararlıydım. bu arkadaş böyle konu açmış r10'na. Ben zaten orda gerekli açıklamayı yaptım ve r10 yönetiminden konuyu silmeleri için ricada bulundum ;

O konuya yazdığım mesaj :

http://www.r10.net/1059874645-post21.html

Açtığım konu :

http://www.r10.net/sikayetim-var/505367-...ykinq.html

gördüğünüz gibi her fırsatta "Hostmavi'nin suçu yok şifreleri kendi verdi" demişimdir..

İşte bukadar. benim diyeceklerim. Daha sonra arkadaş kabul etti parasını yolladım 15 TL. ve site tamamen benim oldu. Hostmaviden ise hesaplarını ayırmasını istedim domain benim panel hesabımda onun hostu ise onun hesapta kaldı. işte herşey bundan ibaret büyütülecek birşeyde yok ortada..
vay adiler vay Yuksel abinin yaptigi yardimlari hic kimse yapmaz Inanin bu zamana kadar bu kadar destek veren host hic gormedim bitek burda bu var gercekten bunu yapanlar kendilerinden utansinlar gerci pardon bunu yapanlarda o duygu yoktur

Yuksel Abi her zaman yanindayiz her destek icin o kadar yardimin oldu bize o kadar destek verdim suanda bile geceni gunduzune katip sitelerimiz icin yapmadigin kalmadi Yuzbin kere tesekkurler ne kadar tsk etsek azdir bizim icin bunlarida bosver takma abi bunlarin kendilerine hayirlari yok ki ;p
Bunlar ya hayal görüyor ya da canları sıkılıyor ama buradaki insanların bu laflara kulak asacak hali yok.Yüksel abiyi az çok herkes tanıyor,adamcağız ailesinden feragat edip bizim bazen abuk sabuk olabilecek işlerimiz için saatlerini hatta günlerini veriyor.Bunu şahsen ben yaşadım. Kaptırmış olduğum bir domaini Yüksel Abi günlerde uğraşıp geri aldı. saçma sapan olabilecek her soruma sabırla cevap verdi. Bunu yazanların Allah korkusu yok sanırım. Kendi gördüğünüz hayallere kendiniz inanıp başkalarına iftira atmayın.
(01-08-2010 10:51 PM)ozgurdoga demiş ki: [ -> ]Bunlar ya hayal görüyor ya da canları sıkılıyor ama buradaki insanların bu laflara kulak asacak hali yok.Yüksel abiyi az çok herkes tanıyor,adamcağız ailesinden feragat edip bizim bazen abuk sabuk olabilecek işlerimiz için saatlerini hatta günlerini veriyor.Bunu şahsen ben yaşadım. Kaptırmış olduğum bir domaini Yüksel Abi günlerde uğraşıp geri aldı. saçma sapan olabilecek her soruma sabırla cevap verdi. Bunu yazanların Allah korkusu yok sanırım. Kendi gördüğünüz hayallere kendiniz inanıp başkalarına iftira atmayın.

Katılıyorum. Birkaç aptal adam yüzünden kaç kişi mağdur olduk. Allah'ından bulsunlar.
yaw gerçkenden çok üzücü bir durum ben şimdiye kadar hiç bir aynlış görmedim işini ehli ile yapan sunuculardan biri bana da çok yardımları dokunmuştur gerçenden büyük yanlış yapılıyor
Bir Hostmavi kullanıcısı olarak yazıyorum: Konuyu okuma gereği bile duymadım herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Benim bu sanal alemde tanıdığım en iyi firma Hostmavi'dir. İşlerini severek yaparlar. Kimseyi kandırmazlar. Tam tersi benim gibi çoğu kişiye de birçok yardımları olmuştur. Aksini iddaa edenler, firmayı bir şekilde karalamaya çalışanlar sadece ve sadece kendilerini küçültürler. Her zaman Hostmavi'nin yanındayım.
bu konuyu biraz önce host maviden okudum forumdan yazma gereği duydum nedenmi ben hostmaviyi iyi tanırım yüksel beyi burda bir aciz insan çıkıyor sözde savaş açıyor zaten banlanmış sanırım arkadaşlar hostmavi.com gibi bir alt yapı bu şekilde üyelere zaten ihtiyacı olamaz olmazda yapılan kötü yorumu onun cahilliğine verip hostmaviyi sonuna kadar destekliyorum