Herhangi Virüs Taramasında Geçirilmemiştir.
gerçekten çok hoş bir tema..hata aradım ama yok denicek kadar az...helal olsun adamlara
teşekkür ederim bu arada.
Rica Ederiz,
Hemen Bir Sorunu Söyleyelim Bu Tema Hakkında, Siteye İnternet Explorer 7 Versiyonundan Daha Düşük Bir Versiyonla Girdiğin Zaman Çeşitli Resimlerin Arkaplanları Beyaz Çıkıyor Örneğin Logo,Home,Search,Members Gibi Resimlerin Arkaplanı Kötü Duruyor..
Günümüzde Çoğu Kişiler İnternet Explorer 6.0 Versiyonunu Kullanıyorlar Bu Tarayıcı İle Denemeni Tavsiye Ederim İyi Günler..
Link Düzeltilmiştir Kusura bakmayın yapan kişi kendine ait kullanmak istemiş kaldırmış bütün linklerini fakat bende sizi kıramadağımdan İlk Mesaja Koydum Linki..
emin_hask demiş ki:Rica Ederiz,
Hemen Bir Sorunu Söyleyelim Bu Tema Hakkında, Siteye İnternet Explorer 7 Versiyonundan Daha Düşük Bir Versiyonla Girdiğin Zaman Çeşitli Resimlerin Arkaplanları Beyaz Çıkıyor Örneğin Logo,Home,Search,Members Gibi Resimlerin Arkaplanı Kötü Duruyor..
Günümüzde Çoğu Kişiler İnternet Explorer 6.0 Versiyonunu Kullanıyorlar Bu Tarayıcı İle Denemeni Tavsiye Ederim İyi Günler..
evet ondan haberim var..png resimler kullanmış orda yapanlar..çok umursamıyorum açıkçası..çünkü bende temalarımda png resimler kullanıyorum..gif ler çok sırıtıyo..
Pekte Png resimle alakalı olan birşey değil, Tamamen Size Ait Arkaplanı Transparan (Şeffaf) Seçmek ile ilgili bir durum.
Siz ne kullanıyorsunuz Grafik Programı Olarak?