HostMavi Destek

Tam Versiyon: sponsorluğunuz hk.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Yüksel Bey,

mailden cevap yazacaktım ama yanlışlıkla maili sildim, buradan atayım dedim bende.Özel mesajda kapalıymış

Benim dosyaları silebilirsiniz, yedeklemenize gerek yok.Bende zaten okul idaresine kızdığım için bıraktım ilgilenmeyi.Sizlere ise eğitim adına yaptığınız yardımdan dolayı müteşekkirim.Elbette bir alan adını almak istemeyen okul idaresine bir şey yapamaz kimse.Umarım yeni gelecek olan müdür daha değişik düşünür.O zamana Allah Kerim.

Tekrar teşekkür ediyorum, sizleri tanımak mutluluktu.

Bir arkadaşım hosting tavsiyesi istedi.Domain almıştı bende size yönlendirmiştim.Domaini sanırım iltifatet.com yada net'di.Sizden almış olmalı.
Soran olursa tekrar yönlendiririm.

Saygılar.

Not: bu mesaj amacına ulaştıktan sonra silinebilir.
Hostmavi demiş kimerhaba

okulunuzun sponsorlugu sanırsam bu günlerde bitiyor

biz bizde host olan herşeyi artık müşteri panelimizde kayıt altına alıyoruz.
sponsorlugunuzu 6 ay daha uzatacaz,fakat panelimize kayıt işlemlerini yapabilmemiz için bizle irtibata olaçak kişinin biligleri ve email adresi lazım

bize gerekli olan bigileri gönderirseniz gerekli olan işlemleri yapacaz.
gerekli olan bilgiler:

isim
soyad
email adresi
adress: (okulun adresini yazın)
posta kodu
telefon :

işlemler yapıldıkdan sonra müşteri panel giriş biligleriniz size gönderilecek
sponsorluk durumunuzu burdan takip eder ve bizlede iletişime geçebilirsiniz

hostmavi
merhaba
forumda özel mesajlar kapali degil ama neden özel mesaj gönderemediniz anlamadim. sizin ayarlariniza baktim ÖM acik

yorumunuz icin teşşekkür ederiz .evet arkadaşınızın sitesi bizde biz okulunuza sanirim 2 seneye yakın sponsorluk yapmaktaydık.
milli egitim için küçükde olsa bir yardımımız olması için sponsorluklar sunduk . biz okulunuzun hostunun yedekleri alıp belli bir süre saklıyacagız
sorun sadece domain ise bunu bir şekilde sahsen ben halledelim ???

selamlar yüksel
Bilemiyorum, sanırım sizin ö.m alımınız kapalı, öyle bir uyarı aldım sanki.Neyse meramımı burdanda anlatabildim.

O zaman siz yedekleri yine saklayın, haziran ayında müdür ataması olacak,Yeni yönetimle konuşurum, eğer sıcak bakarlarsa sizle iletişime geçerim.

Saygılar..
(05-01-2010 02:27 PM)Anzilia demiş ki [ -> ]Bilemiyorum, sanırım sizin ö.m alımınız kapalı, öyle bir uyarı aldım sanki.Neyse meramımı burdanda anlatabildim.

O zaman siz yedekleri yine saklayın, haziran ayında müdür ataması olacak,Yeni yönetimle konuşurum, eğer sıcak bakarlarsa sizle iletişime geçerim.

Saygılar..

hmm ÖM kimseye kapali degil ama neden öyle bir hata aldiniz anlamadim .
peki ben yedeklerinizi sakliyacam .zamani gelince haber verirsiniz
selamlar
Referans URL