HostMavi Destek

Tam Versiyon: FrmBoard.com
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar Arkadaşlar;

Kısaca siteyi tanıtmak istedim sizlere..Tabi bundan önce saygıyla sevgiyle karşılayan Hostmavi ekibine tüm teşşekkürlerimi bir borç bilirim...

Sitemizin adı: http://www.frmboard.com Güçlü bir forum sistemiyle çalışmaktayız..Elimizden geldiği kadar üyelerimizn girdiği konuları,bölümleri açıp siz saygıdeger üyelerimizi yarı yolda bırakmamak için elimizden geleni yapmaktayız..FrmBoard sitemizi sizlerin hizmetinize açmış bulunmaktayız..Pek fazla detayına girmeden konuyu açıkladığımı sanıyorum Herkesi bekleriz

Saygı ve sevgilerimle SuSKuN ,
Hostmavi ekibine tüm destekleri için ayrıca Emin ve Yüksel abimize teşşekkürlerimi sunuyorum Smile

tema biraz çocuksu + domainde kötü diyebilirim.Board ile forum hemen hemen aynı anlamları taşıyor.
(06-22-2010 08:23 PM)Memolodic demiş ki [ -> ]tema biraz çocuksu + domainde kötü diyebilirim.Board ile forum hemen hemen aynı anlamları taşıyor.

yorumun için teşşekkürler istediğim temayı bulamadım o yüzden bunu kullanıyoruz belki 1.6 gelince temalar yenden yapılcağı için tema bulma şansımız daha çok artacaktır..board tahta demek oluyo benim bildiğim ...
Referans URL