HostMavi Destek Forumu

Mesaj önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lider Paylaşım
07-02-2009, 07:28 PM
Lider Paylaşım
Güzel bir paylaşımı yaratmak amacıyla bir site kurmaya karar verdim.Sonunda güzel bir site kurdum.Geniş bölümler mevcut.Her konuda bölüm var.Herkesi siteme bekliyorum... Smile

(Desteklerinizi bekliyorum Smile )

Portal : http://www.liderpaylasim.net

Forum: http://www.liderpaylasim.net/forum.html

Bizimle birlikte forumda görev almak isteyen arkadaşlar varsa buradan yazabilirler.
Bu kullanıcıya özel mesaj gönder Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
07-02-2009, 07:52 PM
RE: Lider Paylaşım
(07-02-2009 07:28 PM)Çağatay demiş ki  

Bizimle birlikte forumda görev almak isteyen arkadaşlar varsa buradan yazabilirler.
Burda Hostmavi müşterileri bulunuyor o yüzden pek sanmıyorum : )
Hayırlı olsun.

destek@hostmavi.com
Tüm müşterilerimize ekstra hizmetler..
Yenilenme & Yapılanma Çalışmaları..
07-02-2009, 08:35 PM
Teşekkürler bilgi olsun diye yazdım yasaksa düzenliyim hemen
07-02-2009, 09:15 PM
(07-02-2009 08:35 PM)Çağatay demiş ki  Teşekkürler bilgi olsun diye yazdım yasaksa düzenliyim hemen

Estağfirullah , istediğin gibi yazmakta özgürsün benimki zatece bir hatırlatmaydı :)

destek@hostmavi.com
Tüm müşterilerimize ekstra hizmetler..
Yenilenme & Yapılanma Çalışmaları..
07-08-2009, 08:44 PM
öncelikle hayırlı olsun fakat zaten burada herkesin bir sitesi var ayrıca phpbb3 kurman pek güzel olmamış smf veya mybb i deneyebilirsin...
07-09-2009, 02:36 AM (En son düzenleme: 07-09-2009 02:46 AM EsmerÖzcan.)
(07-08-2009 08:44 PM)Oyuncuyuzbiz demiş ki  öncelikle hayırlı olsun fakat zaten burada herkesin bir sitesi var ayrıca phpbb3 kurman pek güzel olmamış smf veya mybb i deneyebilirsin...

smf nasil tavsiye edilir smf kadar kötü forum sistemi kullanmadimda görmedimde Wink

mybb aslinda güzel kullanmistim eskiden ama yinede iyi degil nerdeyse herseyde script kullaniyor buda siteleri yavaslatiyor

phpBB3 bence iyi, belki bastan zor gelebilir ama sonra alistin mi cok basit geliyor ve bircok sey yapiliyor phpBB3ü istedigin gibi gellistirebilirsin ayrica mybb ve smfe bakarak cok daha hizli, reklam, script gibi seyler eklensede hizindan birsey kaybetmiyor

phpBB2 kullanisli degildi herkesin aklinda öyle kalmis onun icin phpBB3de ayni saniyorlar ama kullanmadan "phpBB3 zor, kötü" gibi cümleler kullaniyorlar

zaten yakinda phpBB 3.0.6 cikacak ozamanda yeni özellikler eklencek mybbde smfde olmayan özellikler, bide 3.2 ciktimi artik phpBB3 ile mybb felan kiyaslanamaz kadar iyi olur!

bu benim kendi görüsüm...
Bu kullanıcıya özel mesaj gönder Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj önizleme 

Foruma Git: